Легкий і вітамінний, гострий і яскравий салат, для приготування якого можна використовувати листовий і качанний салат.
Покроковий рецепт
Підготуємо для початку хрусткі сухарики для нашого рибного салату. Хліб наріжемо на невеликі кубики. Подрібнити часник і наріжемо на колечка перець.
Наллємо в вог олію і протягом 1-2 хвилин обсмажимо часник і перець чилі, щоб вони віддали свій смак маслу. Потім викладемо в ароматне масло наш хліб. Хліб обсмажувати на повільному вогні до золотистого кольору.
Тепер перейдемо до підготовки маринованої цибулі. Цибулю очистити і порізати кільцями, залити окропом і залишити на 5 хвилин. Воду злити, цибулю підсушити на рушник.
Приготуємо заправку для салату з чорного меленого перцю, соєвого соусу і рослинного масла. Цибуля викладемо в заправку і протягом 15-20 хвилин цибулю повинен маринуватися
Салат (траву) розберемо на листя, добре промиємо і высушим на рушник, поріжемо на смужки.
Викладемо рибний салат на тарілку, зверху поллємо заправкою з під маринованої цибулі і добре перемішати, зверху викладемо цибулю, консервованого тунця і гострі сухарики.