Рибний суп з корінням та грибами – ситна страва швидкого приготування.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Скумбрія – 100 г | |
Корінь селери – 50 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Печериці – 50 г | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Насичений смаку і неймовірно ароматний супчик зі скумбрією і корінням порадує цікавим смаком і швидким приготуванням. Таке блюдо досить ситна та поживна. Суп стане відмінним варіантом для корисного і смачного обіду або низькокалорійного вечері.
Покроковий рецепт
Для початку, потрібно підготувати рибу вимити і очистити коренеплоди і цибулю промити скумбрію і гриби.
Подрібнити картоплю на великі кубики. Промити продукт від зайвого крохмалю і – залити водою. Відправити варитися до готовності на середньому вогні.
Нашаткувати цибулину. Подрібнити гриби на тонкі пластинки. Нарізати кубиками корінь селери. Обсмажити компоненти на маслі і всипати в суп до картоплі аль денте.
Нарізати на половинки стейки скумбрію. Додати в суп за 15 хвилин до готовності страви. Довести суп до смаку і, за бажанням, приправити зеленню – в ідеалі додати петрушку.
Розлити настоявшийся рибний суп по тарілках і подавати до столу гарячим! Приємного вам апетиту!