Пряний суп з морепродуктів – поживна страва на швидку руку до обіду або смачного ситного вечері.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Зелена цибуля – невеликий пучок | |
Морський коктейль – 200 г | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Макарони невеликі – 1 ст. л. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Спеції – за смаком |
Суп з морепродуктів і зеленню – смачне і ароматне блюдо легкого приготування з дивовижним насиченим смаком. Таке перше блюдо легке в приготуванні, складається з малої кількості інгредієнтів, а процес приготування дуже простий і доведеться під силу навіть новачкові. У суп можна додавати додаткові компоненти у вигляді овочів і коренеплодів – на ваш смак.
Покроковий рецепт
Для початку, потрібно очистити овочі та зелень вимити. Підготувати інші інгредієнти.
Моркву і цибулю подрібнити, обсмажити в каструлі на вершковому маслі.
Нашаткувати картоплю і додати до обсмажених овочів. Залити всі компоненти водою і варити суп до готовності картоплі.
Всипати макарони. Варити страву до повної м’якості овочів.
За 2 хв. до готовності супу всипати порізану цибулю і морепродукти.
Додати спеції і зняти суп з вогню, довівши страву до смаку. Дати страві настоятися не менше 10 хвилин.
Готовий суп розлити по тарілках. Подавати гарячим.
Таке страву з морепродуктів ідеально поєднується зі свіжими печеними булочками або багетом. Приємного апетиту!