Пиріг Эрбаццоне з сиром та шпинатом

Пиріг Эрбаццоне з сиром і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дістаємо сковороду. На неї викладаємо заморожений шпинат. Додаємо на сковорідку невелику кількість води і ставимо на плиту. Тушкувати близько 10 хвилин. Далі віджимаємо міститься в шпинаті воду і ріжемо його.

Далі візьмемо глибоку миску. У неї покладемо сир рікотта і порізаний шпинат, розбиваємо яйце.

Далі на дрібній тертці натираємо сир пармезан. Додаємо натертий пармезан. Додаємо сіль і перець за смаком. Додаємо невелику кількість мускатного горіха. Перемішуємо ретельно до однорідного стану.

Далі беремо форму для запікання. Змащуємо її маслом трохи посыпим пшеничним борошном. Викладаємо тісто. Сформуємо бортики. Висота бортів повинна бути приблизно в два пальці. За допомогою вилки робимо проколи по всій поверхні тіста.

Далі викладаємо отриману трохи раніше масу. Розрівнюємо її і ставимо форму в духовку. Випікати пиріг эрбаццоне необхідно в духовці, яка розігріта до температури 180 градусів за Цельсієм. Готується эрбаццоне протягом півгодини.

Після закінчення зазначеного вище часу пиріг эрбаццоне готовий до вживання!