На сьогодні пироги дуже популярні. Таке різноманіття пирогів зараз існує, що всіх і не спробувати. Далі ми хотіли б запропонувати Вам рецепт приготування пирога з лаваша з фаршем.
Інгредієнти
Фарш – 400 грам | |
Лаваш – 1 упаковка | |
Яйце – 1 штука | |
Кефір – 1,5 склянки | |
Зелень – за Вашим смаком | |
Масло вершкове – 50 грам | |
Сир (твердий) – 200 грам |
На сьогодні пироги дуже популярні. Таке різноманіття пирогів зараз існує, що всіх і не спробувати. Далі ми хотіли б запропонувати Вам рецепт приготування досить рідкісного пирога. А саме Вашій увазі ми пропонуємо рецепт приготування м’ясного пирога з лаваша.
Покроковий рецепт
Беремо сир і зелень. Зелень дрібно нарізаємо на дощечці ножиком. Сир натираємо на тертці. Дістаємо фарш. Укладаємо його в глибоку миску. Додаємо до нього мелконарезанного зелень і натертий сир.
Дістаємо форму для запікання. Устеляємо її лавашем. Лаваш повинен трохи звисати з бортиків. Викладаємо половину фаршу на лаваш у формі.
Далі беремо невелику мисочку. У неї наливаємо кефір і розбиваємо туди яйце. Перемішуємо.
Після чого беремо наступний лист лавашу, рвемо його на частини. Отримані частини занурюємо в приготовлену раніше консистенцію кефіру і яйця і укладаємо поверх фаршу. Зверху викладаємо половину фаршу.
Залишки консистенції (яєчно-кефірної) витрачаємо, просто виливаючи їх. Накриваємо все це цілим листом лаваша. Плюс до цього покладемо наверх кілька тоненьких шматочків вершкового масла.
В такому стані відправляємо форму в духовку. Духовка повинна бути прогріта попередньо до температури 240 градусів за Цельсієм. Час готування близько 20 хвилин.
Після закінчення часу м’ясний пиріг з лаваша готовий! Дістаємо його з духовки і подаємо на стіл! Їсти подано!