Пиріг з лаваша з фаршем та сиром

Пиріг з лаваша з фаршем та сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На сьогодні пироги дуже популярні. Таке різноманіття пирогів зараз існує, що всіх і не спробувати. Далі ми хотіли б запропонувати Вам рецепт приготування пирога з лаваша з фаршем.

Інгредієнти

Фарш – 400 грам
Лаваш – 1 упаковка
Яйце – 1 штука
Кефір – 1,5 склянки
Зелень – за Вашим смаком
Масло вершкове – 50 грам
Сир (твердий) – 200 грам

Як приготувати Пиріг з лаваша з фаршем та сиром

На сьогодні пироги дуже популярні. Таке різноманіття пирогів зараз існує, що всіх і не спробувати. Далі ми хотіли б запропонувати Вам рецепт приготування досить рідкісного пирога. А саме Вашій увазі ми пропонуємо рецепт приготування м’ясного пирога з лаваша.

Покроковий рецепт

Беремо сир і зелень. Зелень дрібно нарізаємо на дощечці ножиком. Сир натираємо на тертці. Дістаємо фарш. Укладаємо його в глибоку миску. Додаємо до нього мелконарезанного зелень і натертий сир.

Дістаємо форму для запікання. Устеляємо її лавашем. Лаваш повинен трохи звисати з бортиків. Викладаємо половину фаршу на лаваш у формі.

Далі беремо невелику мисочку. У неї наливаємо кефір і розбиваємо туди яйце. Перемішуємо.

Після чого беремо наступний лист лавашу, рвемо його на частини. Отримані частини занурюємо в приготовлену раніше консистенцію кефіру і яйця і укладаємо поверх фаршу. Зверху викладаємо половину фаршу.

Залишки консистенції (яєчно-кефірної) витрачаємо, просто виливаючи їх. Накриваємо все це цілим листом лаваша. Плюс до цього покладемо наверх кілька тоненьких шматочків вершкового масла.

В такому стані відправляємо форму в духовку. Духовка повинна бути прогріта попередньо до температури 240 градусів за Цельсієм. Час готування близько 20 хвилин.

Після закінчення часу м’ясний пиріг з лаваша готовий! Дістаємо його з духовки і подаємо на стіл! Їсти подано!