Пиріг з сирною начинкою

Пиріг з сирною начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирники, вареники, запіканка… Класичні рецепти сирних страв вже набридли простотою смакових комбінацій? Спробуйте спекти цей повітряний пиріг з ніжною начинкою!

Інгредієнти

Сир – 380 г
Цукор – 290 г
Вершкове масло – 170 р
Борошно – 380 г
Розпушувач – 15 г
Яйця – 4 шт.
Рослинне масло – для змащення
Цукрова пудра, кориця – за бажання

Як приготувати Пиріг з сирною начинкою

В цьому десерті гармонійне поєднання текстур хрусткого коржа і розсипчастою начинки, смаків, ароматів. Урізноманітнити описаний нижче рецепт можна за допомогою вітамінних сухофруктів, соковитих фруктів (яблук, персиків, груш) і ягід (чорниці, малини, чорниці). Подавайте готове ласощі з медом, домашнім варенням, кленовим сиропом.

Покроковий рецепт

Акуратно курячі яйця збийте з сиром, цукром.


В окремій ємності змішати м’яке вершкове масло з чайною ложкою розпушувача, додайте до інгредієнтів склянку цукру, борошно.

Замішуйте тісто руками, щоб вийшла пескообразная маса.

Форму для запікання змастіть рослинним маслом, викладіть тісто щільним шаром, залийте сирною начинкою.

Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 45-50 хвилин.

Готовий десерт розріжте на симетричні кубики, при бажанні прикрасити шоколадною крихтою, корицею.