Сирники, вареники, запіканка… Класичні рецепти сирних страв вже набридли простотою смакових комбінацій? Спробуйте спекти цей повітряний пиріг з ніжною начинкою!
Інгредієнти
Сир – 380 г | |
Цукор – 290 г | |
Вершкове масло – 170 р | |
Борошно – 380 г | |
Розпушувач – 15 г | |
Яйця – 4 шт. | |
Рослинне масло – для змащення | |
Цукрова пудра, кориця – за бажання |
В цьому десерті гармонійне поєднання текстур хрусткого коржа і розсипчастою начинки, смаків, ароматів. Урізноманітнити описаний нижче рецепт можна за допомогою вітамінних сухофруктів, соковитих фруктів (яблук, персиків, груш) і ягід (чорниці, малини, чорниці). Подавайте готове ласощі з медом, домашнім варенням, кленовим сиропом.
Покроковий рецепт
Акуратно курячі яйця збийте з сиром, цукром.
В окремій ємності змішати м’яке вершкове масло з чайною ложкою розпушувача, додайте до інгредієнтів склянку цукру, борошно.
Замішуйте тісто руками, щоб вийшла пескообразная маса.
Форму для запікання змастіть рослинним маслом, викладіть тісто щільним шаром, залийте сирною начинкою.
Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 45-50 хвилин.
Готовий десерт розріжте на симетричні кубики, при бажанні прикрасити шоколадною крихтою, корицею.