Пиріг зі сметаною, чорницею і кедровими горішками

Пиріг зі сметаною, чорницею і кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чорниця – чудова корисна ягода, дає чарівний колір у випічці. У магазинах замороженої чорниці від різних виробників повно, так що саме час піч! Начинку пропоную ніжну сметанную з кедровими горіхами. І звичайно, з чорницею, від чого начинка перетворюється в незвично бузковий колір.

Для приготування такого пирога ви можете використовувати рубане тісто, листкове сирне тісто або пісочне (див. через пошук “теорія”). Я робила пиріг на основі пісочного тіста. При випічці основи тісто прикривала пергаментним папером, щоб не згорів. При вторинній випічці, вже не накривала, щоб трохи підрум’яниться. Після випічки пиріг обов’язково остудіть. Начинка повинна вийти трохи трясущаяся. Спробуйте, дуже смачно! У всякому разі, у нас він «розійшовся» швидко. Чоловік наступного дня попросив повторити :-).

Покроковий рецепт