Пиріжки і біляші

Пиріжки і біляші – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріжки і біляші м’які, ситні, соковита начинка. Тісто готується за рецептом тіста «Потопельники»

Покроковий рецепт

Яйця потрібно відварити, очистити, порізати квадратиками. Цибулю дрібно нарізати, посипати сіллю, перетерти. Додати яйця, рослинне масло. Перемішати.

Для м’ясної начинки фарш посолити, поперчити, додати рослинне масло, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, відбити.

Сформувати з тіста коржик, покласти начинку, защипнути.



Смажити спочатку швом вниз (м’ясом вниз біляші), потім перевернути. Обсушити паперовою серветкою.