В першу чергу відварюємо картоплю в підсоленій воді.
Тепер переходимо до тесту.Це самий трудомісткий процес. У тепле молоко додаємо швидкорозчинні дріжджі, 1 ст. л цукру і пів склянки борошна. Перемішуємо опару, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в тепле місце, щоб підходила.
Через 20 хв. опара підійде і до неї потрібно додати яйця, перетерті з цукром, все соняшникову олію і борошно. Вибирайте посуд глибоку, тому що тісто збільшиться в об’ємі в 2-3 рази.
Ставимо тісто для підйому. Накриваємо його плівкою і відставляємо в теплому місці. Тісто має підійти. Приблизно через 30 хв воно збільшиться в об’ємі в кілька разів.Опускаємо його і все готово.
Тепер готуємо начинку. Картопля тиснемо , додаємо в нього обсмажені з цибулею копченості, перемішуємо. Начинка готова.
Беремо готове тісто, відокремлюємо кульки, розкачуємо коржі. Зверху кладемо картопляну начинку і формуємо пиріжечки вигляді циліндриків. Обсмажуємо кожен пиріжок з усіх сторін на соняшниковій олії. Викладаємо пиріжки на серветки. Страва готова!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!