Отже, почнемо наше приготування!
Беремо миску. Насипаємо в неї вишню і цукровий пісочок (за рецептом). Відставляємо на півгодини. Вишня обов’язково за цей час повинна пустити сік. Цей сік потрібно злити куди-небудь (можна випити).
Далі дістаємо листкове тісто. Його розкотимо на робочій поверхні скалочкой до товщини 0,3 сантиметра. З тіста виріжемо прямокутники. На кожен з таких прямокутників викладемо вишню. А наверх вишні пів чайної ложечки крохмалю. Краї складаємо і ліпимо пиріжки.
Далі переходимо до випічки. Для цього беремо протвень. Змащуємо її рослинним маслом. Укладаємо наші пиріжки з вишнею і ставимо в духовку.
Духовка повинна бути попередньо розігріта до температури 180 градусів. Готуємо близько 20 хвилин і пиріжки з вишнею готові! Дістаємо з духовки і, трохи остудивши, ставимо на стіл.