Ріпчасту цибулю можна замінити на зелений. Пиріжки виходять зі злегка гострим смаком, якщо не любите гостре, то червоний перець не додавайте.

Інгредієнти
| борошно пшеничне вищого сорту – 600 грам | |
| молоко – 250 мілілітрів | |
| масло рослинне – 100 мілілітрів | |
| яйце – 7 штук | |
| цукор – 2-3 столові ложки | |
| дріжджі сухі – 11 грам | |
| сіль – за смаком | |
| цибуля ріпчаста – 1 головка середнього розміру | |
| перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
| перець червоний мелений – 1/2 чайної ложки | |
| насіння чорного кмину – для прикраси |
Як приготувати Пиріжки з яйцем з дріжджового тіста на молоці
Сторінка: 1 2
