В рецепті не використовуємо цукор, банан повністю замінює його солодкість. Краще подати з медом або улюбленим варенням.
Покроковий рецепт
Змішати сир, борошно і яйця. Можна виделкою або блендером, щоб не було грудок, але не обов’язково в пюре.
Чистимо і режкм банан скибочками, товщиною до 5 мм
Руки змочити в холодній воді, на долоню викласти порцію сирного тіста, в середину покласти шматочок банана і загорнути.
Викладаємо наші сирники на розігріту з маслом сковорідку і обсмажуємо по 2-3 хвилини з кожного боку до отримання золотої скоринки.
Сковорідку краще використовувати з антипригарним покриттям, тоді масла використовується менше, не переб’є смак страви, сирники будуть ніжними і не жирними.
Готуємо собі чашечку улюбленого гарячого напою і насолоджуємося найніжнішим смаком.
Приємного апетиту!