Пісне грибне різотто з перлової крупи

Пісне грибне різотто з перлової крупи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Часник подрібнити будь-яким способом, цибулю дрібно нарізати – обсмажувати на невеликому вогні в рослинній олії.

Гриби нарізати невеликими повздовжніми пластинками. Додати до часнику і цибулі гриби і листочки чебрецю, приправити сіллю і перцем. Смажити на невеликому вогні хвилин 10.

Додайте перлову крупу і ще 1 ложечку вершкового масла, перемішайте. Через хвилину додайте вино і тушкуйте все, поки вино не вбереться в крупу.

Після… додайте 1 ківш гарячого бульйону і перемішайте. Продовжуйте готувати на середньому вогні, періодично помішуючи. Майже весь бульйон повинен випарується і вбратися. Якщо крупа не зварилася, а рідина випарувалася, додайте ще бульйону. Продовжуйте тушкувати все до готовності крупи.

Перед подачею спробуйте це блюдо, додайте сіль і мелений перець, якщо це необхідно. Подавайте, присипавши тертим пармезаном і прикрасьте гілочкою свіжої запашної чебрецю. Приємного апетиту!