Пісне грибне різотто з перлової крупи

Пісне грибне різотто з перлової крупи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне і ароматне різотто з перлової крупи, з грибами та сиром Пармезан. Гриби – прекрасна заміна м’яса для вегетаріанців. Різотто готується просто, виходить смачно і ситно.

Інгредієнти

великий стакан – перлової крупи
цибулина – дві невеликих головки
свіжих або консервованих грибів – 200 г
часникового зубчики – 1 ст. л. листя + гілочка при подачі
пісного очищеного масла – півчарки
вино біле – 1/2 склянки
бульйон овочевий – 1 ківш або більше
вершкового масла – одна ст. л.
сир пармезан – жменя, тертий

Як приготувати Пісне грибне різотто з перлової крупи