Пісне тісто для пельменів і вареників

Пісне тісто для пельменів і вареників – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для рецепту замісу тіста потрібно вода, яку слід прогріти до 37-39 градусів. Перелити воду в миску. Засипаємо сіль, вливаємо олію. Інгредієнти перемішуємо.

Далі просевам борошно.

У процесі додавання борошна кидаємо в миску столову ложку картопляного крохмалю.

Інгредієнти спочатку перемішуємо ложкою або виделкою.

Потім в хід «пускаємо руки».

Продовжуємо заміс тіста на столі, який слід припорошити борошном.

Пісне тісто для вареників і пельменів готова. Його перед роботою потрібно накрити тканим рушником.

Приємної вам ліплення!