Пісні щі без мяса

Пісні щі без мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щі да каша – їжа наша! Овочевий, легкий, вегетаріанський суп зі свіжої капусти без м’яса.

Інгредієнти

Капуста – 1/4 качана
Картопля – 5 шт
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Перець свіжий – 1 шт
Перець мелений чорний – 1 / 2 ч. л
Перець чорний паприка – 1 ч. л.
Зелень петрушки – 1 пучок
Сіль – за смаком
Сметана – за смаком

Як приготувати Пісні щі без м’яса

Щі да каша – їжа наша, говорить російська приказка. У кожної господині завжди є свій рецепт щей. Я пропоную спробувати вам мій рецепт пісних щів.

 

Покроковий рецепт

Підготувати овочі: картоплю, цибулю, моркву почистити. Капусту нарізати соломкою, моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями, плюс до всього нарізати свіжий перчик. Картоплю і капусту викласти в киплячу підсолену воду і варити 10 хвилин.

Обсмажити на сковороді в рослинному маслі цибулю, моркву і перець до напівготовності.

Після того, як овочі потушились додати чорний мелений перець, червону мелену паприку, столову ложку борошна і все добре перемішати. Можна налити в сковороду 0,5 склянки бульйону в якому варяться овочі.

Викласти обсмажені овочі в каструлю, де у нас вже варяться капуста з картоплею. І варити ще 10 хвилин.

Порізати петрушку і прикрасити нею пісні щі, додати сметани. Обід готовий!