Пісні щі з свіжої капусти з горохом

Пісні щі з свіжої капусти з горохом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ставимо на плиту каструлю, наливаємо овочевого бульйону. Дістаємо підлога-цибулинки, моркву і селеру. Ножиком на досці дрібненько ріжемо. Дістаємо сковороду. Наливаємо зовсім невелику кількість рослинного масла і ставимо на нашу плиту. На сковорідку викладаємо мелкопорезанные моркву, цибулю, селеру. Смажимо і помішуємо до золотистого кольору. Далі необхідно нашаткувати нашу капусту.

У каструлю з бульйоном кидаємо смажену моркву, цибулю, селеру і капусту. Ставимо на вогонь і варимо все протягом 30 хвилин. За той час, поки суп готується, необхідно приготувати картоплю. Почистимо і поріжемо картоплю на шматочки. Після закінчення приблизно 20 хвилин після початку приготування, необхідно додати порізану картоплю в каструлю.

Додамо сіль і перець за смаком і додамо листочок-інший лаврушки, гілочку розмарину, паприки і варимо ще приблизно 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення варіння, додати порізані помідори черрі, консервований горох нут.

Після закінчення зазначеного часу смачні щі готові! Додайте до щам сметанку і вуаля… Їсти подано!