Пісний борщ з буряком

Пісний борщ з буряком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти – помийте і почистіть овочі.

Поставити на плиту каструлю з 3 літрами води, довести до кипіння, закинути в неї порізану соломкою капусту. Додати 2 лаврового листочка. Варити близько 20 хвилин, помішуючи.

Порізати кубиками моркву і болгарський перець. На сковороду налити олію, закинути на сковорідку нарізані овочі і обсмажити протягом 8-10 хвилин. Так само додати туди коріандр. Потім все зі сковорідки перекласти в каструлю з вариться капустою. Варити 5 хвилин.

Нарізати кубиками картоплю. Закинути в каструлю. Варити 5 хвилин.

Буряк натерти на крупній тертці. Перекласти на сковорідку з олією і обсмажувати близько 10 хвилин. Потім вичавити туди сік половини лимона і перекласти все в каструлю. Варити ще 5 хвилин.

Порізати кубиками 3 не великі помідори. Закинути в каструлю до інших овочів. Посолити у розрахунку 1 чайна ложка солі на 1 літр води. На три літри я солю 1 столовою ложкою солі. Варити ще 5 хвилин.

Борщ готовий. Порізати петрушку і кріп для прикраси страви, додати в тарілки при подачі на стіл по одній столовій ложки сметани. Приємного апетиту.