Заздалегідь готуємо картоплю чистимо моркву, буряк, цибуля і картопля.
Буряк розрізаємо на 4 частини і завантажуємо в киплячу воду першим ділом!
Поки вариться буряк – хвилин 15…Нарізаємо капусту не надто великими смужками.
Нарізаємо маленькими кубиками картоплю і спочатку в буряковий бульйон додаємо картоплю. Варимо хвилин 10.
Поки вариться буряк з картоплею, тим часом нарізаємо цибулю (дрібно).
Готуємо базилік і лавровий лист.
Тепер пора завантажувати капусту і цибулю(я це роблю одночасно). Буряк продовжує варитися…Варимо капусту з цибулею 10 хвилин.
Після того, як капуста і цибуля поварились 10 хвилин, виймаємо з бульйону буряк і обережно нарізаємо маленькими кубиками!
Тепер увага!!! Після закипання бурякових кубиків необхідно зняти борщ з плити! Це потрібно для збереження яскравого кольору борщу!!!
Бурякові кубики завантажуємо разом з чорним перцем і лавровим листом!
Ваш борщ готовий! Якщо хочете, додайте маслини і трохи сметани – це все ж краще, ніж більш калорійний майонез!
Приємного апетиту!