Перед готуванням краще вимочувати горох холодній воді до шести годин. Але якщо такої можливості немає, то при варінні продукту у воду додають невелику кількість рослинного масла.
Покроковий рецепт
1. Горох нут відварюють до готовності і заправляють невеликою кількістю вершкового масла. Часник очищають, нарізають досить дрібно.
2. В’ялені помідори нарізають соломкою.
3. Савойську капусту дрібно шаткують.
4. Відварений остиглий горох змішують з нарізаними в’яленими помідорами, додають часник, нашатковану капусту і подрібнену зелень (кінзу, цибулю і м’яту).
5. Присипають все прянощами, солять, заправляють оливковою олією, додають жменя кедрових горішків і перемішують.
6. Перед подачею залишається прикрасити страву листочками м’яти. Приємного апетиту!