Салат з оселедця з яблуком

Салат з оселедця з яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з оселедця з яблуком може легко увійти у ваше щоденне меню.

Інгредієнти

філе оселедця – 200 гр
яблуко – 1 шт.
каперси – 1 столова ложка
селера або петрушка – трохи
рукола – 1 пучок
йогурт – 3 столові ложки
майонез – 2 столові ложки
сіль – за смаком

Як приготувати Салат з оселедця з яблуком

Салат з оселедця з яблуком може легко увійти у ваше щоденне меню.

Покроковий рецепт

Спочатку нарізати рибне філе невеликими шматочками, щоб було зручно їсти.

Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати скибочками.

Рукколу (ви можете взяти будь-які інші на свій смак листя салату) і селеру порвати руками, попередньо промивши.

Підготовлені компоненти змішати разом, додати каперси. Додати майонез і йогурт (за смаком).

В залежності від вашого смаку і кількості йогурту або майонезу можна посолити. Перець додати за своїм бажанням. Подавати салат охолодженим.