Гриби печериці і зерна кукурудзи ідеально підходять для цього легкого теплого салату.

Інгредієнти
| оливкової олії – 2 столові ложки для смаження | |
| цибуля ріпчаста – 1/2 середньої головки порізаного | |
| часник – 2 зубчики подрібненого | |
| свіжа кукурудза – 2 качана | |
| гриби – 3 жмені | |
| вустерський соус – 2 чайні ложки | |
| яблучний оцет – 1/2 чайної ложки | |
| сіль – 1/2 чайної ложки | |
| чорний перець – за смаком | |
| петрушка свіжа – 1/4 чашки нарізаної |
Це блюдо можна використовувати як теплий салат, а можна і подати як гарнір до риби або м’яса.
Покроковий рецепт
Розігрійте велику сковороду на середньому вогні. Додайте масло і потім додайте порізану цибулю. Смажте близько 2 хвилин або поки цибуля не стане м’яким.
Додайте в сковороду до цибулі часник, дрібно порубаний, кукурудзу і порізані гриби. Періодично помішуйте до тих пір, поки гриби не стануть злегка підсмаженими і м’якими. Приблизний час готування від 3 до 5 хвилин.
Змішайте в чашці вустерський соус і яблучний оцет. Залийте отриманою сумішшю теплий салат в сковороді. Смажте ще 1-2 хвилини, приправивши сіллю і перцем.
Зніміть грибний салат з вогню, покладіть в чашу. Трохи остудіть салат і, додайте порізану свіжу зелень. Подавайте салат з грибами і кукурудзою теплим. Приємного апетиту!
