Пісний салат з печерицями і кукурудзою

Пісний салат з печерицями та кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби печериці і зерна кукурудзи ідеально підходять для цього легкого теплого салату.

Інгредієнти

оливкової олії – 2 столові ложки для смаження
цибуля ріпчаста – 1/2 середньої головки порізаного
часник – 2 зубчики подрібненого
свіжа кукурудза – 2 качана
гриби – 3 жмені
вустерський соус – 2 чайні ложки
яблучний оцет – 1/2 чайної ложки
сіль – 1/2 чайної ложки
чорний перець – за смаком
петрушка свіжа – 1/4 чашки нарізаної

Як приготувати Пісний салат з печерицями і кукурудзою

Це блюдо можна використовувати як теплий салат, а можна і подати як гарнір до риби або м’яса.

Покроковий рецепт

Розігрійте велику сковороду на середньому вогні. Додайте масло і потім додайте порізану цибулю. Смажте близько 2 хвилин або поки цибуля не стане м’яким.

Додайте в сковороду до цибулі часник, дрібно порубаний, кукурудзу і порізані гриби. Періодично помішуйте до тих пір, поки гриби не стануть злегка підсмаженими і м’якими. Приблизний час готування від 3 до 5 хвилин.

Змішайте в чашці вустерський соус і яблучний оцет. Залийте отриманою сумішшю теплий салат в сковороді. Смажте ще 1-2 хвилини, приправивши сіллю і перцем.

Зніміть грибний салат з вогню, покладіть в чашу. Трохи остудіть салат і, додайте порізану свіжу зелень. Подавайте салат з грибами і кукурудзою теплим. Приємного апетиту!