Гриби печериці і зерна кукурудзи ідеально підходять для цього легкого теплого салату.
Інгредієнти
оливкової олії – 2 столові ложки для смаження | |
цибуля ріпчаста – 1/2 середньої головки порізаного | |
часник – 2 зубчики подрібненого | |
свіжа кукурудза – 2 качана | |
гриби – 3 жмені | |
вустерський соус – 2 чайні ложки | |
яблучний оцет – 1/2 чайної ложки | |
сіль – 1/2 чайної ложки | |
чорний перець – за смаком | |
петрушка свіжа – 1/4 чашки нарізаної |
Це блюдо можна використовувати як теплий салат, а можна і подати як гарнір до риби або м’яса.
Покроковий рецепт
Розігрійте велику сковороду на середньому вогні. Додайте масло і потім додайте порізану цибулю. Смажте близько 2 хвилин або поки цибуля не стане м’яким.
Додайте в сковороду до цибулі часник, дрібно порубаний, кукурудзу і порізані гриби. Періодично помішуйте до тих пір, поки гриби не стануть злегка підсмаженими і м’якими. Приблизний час готування від 3 до 5 хвилин.
Змішайте в чашці вустерський соус і яблучний оцет. Залийте отриманою сумішшю теплий салат в сковороді. Смажте ще 1-2 хвилини, приправивши сіллю і перцем.
Зніміть грибний салат з вогню, покладіть в чашу. Трохи остудіть салат і, додайте порізану свіжу зелень. Подавайте салат з грибами і кукурудзою теплим. Приємного апетиту!