Пісний суп з молодим горошком на вершковому маслі

Пісний суп з молодим горошком на вершковому маслі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку потрібно очистити овочі. Вимити коренеплоди і нарізати картоплю на дрібні кубики. Промити овочі і залити водою. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.

Моркву подрібнити і додати до картоплі.

Обсмажити на суміші рослинного і вершкового масел молодий горошок і дрібно нарізаний ріпчаста цибулю.

Всипати горошок в напівготового картоплі разом з макаронами. Посолити суп по смаку.

Приправити страву спеціями і дрібно нарубаним зеленою цибулею.

Розлити настоявшийся протягом чверті години суп по тарілках.

Подавати з темним хлібом або цибульними булочками. Приємного апетиту!