Час готування вказано без урахування простойки салату в холодильнику.
Покроковий рецепт
1. Салат ретельно промивають, рвуть досить великими шматочками. Ніжні листочки салату не повинні сильно пом’ятися.
2. Огірок миють і нарізають тонкими кільцями. Краще всього брати салатний огірок, з ніжною шкіркою. Стручкову квасолю обдають окропом, щоб вона була м’якше.
3 Авокадо очищають від шкірки, ріжуть навпіл і видаляють кісточку. Нарізають авокадо красивими скибочками і збризкують соком лимона або лайма. Це необхідно, щоб воно не потемніло.
4. Закидаємо всі основні складові зеленого салату в глибоку чашку.
5. Зелену цибулю дрібно нарізати. Всі інгредієнти для заправки змішуються. Нарізаний зелений лук, кунжутна паста, кунжутна олія (можна замінити на оливкову), щіпка солі, рисовий оцет, соєвий соус і трохи кунжутного насіння.
6. У салат виливають приготовану заправку і акуратно перемішують, щоб масло і спеції покрили всю зелень. Можна при бажанні додати листочки петрушки або будь-якої іншої зелені.
7. Півгодини пісний салат наполягають в холодильнику. Потім подають до столу. Приємного апетиту!