Салат з шпинату з грибами і беконом

Салат з шпинату з грибами і беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рекомендуємо кожному спробувати смачний рецепт другої страви. Для тих, хто дотримується суворого дієтичного харчування, така страва обов’язково сподобається.

Інгредієнти

шпинат – 100 грам
гриби – 200 грам
бекон в смужках – 50 грам
цибуля ріпчаста – 1/2 головки
рослинне масло – 10 мл
спеції – за смаком
яблучний оцет – 5 мл

Як приготувати Салат з шпинату з грибами і беконом

Мінімальна кількість калорій і максимум смаку.
Для відтворення блюдо вам знадобиться:шпинат – 100 грам;гриби – 200 грам; бекон в смужках – 50 грам;оливкова олія – 10 мл;спеції – за смаком;яблучний оцет – 5 мл.

Покроковий рецепт

1. Шпинат промийте і викладіть на тарілку.

2. Гриби очистіть, промийте, наріжте. Обсмажте на розігрітому рослинному маслі близько 10 хвилин. Потім почистіть цибулю, наріжте півкільцями і смажте разом з грибочками до полупозрачности.

3. Бекон наріжте тонкими смужками. Підсмажте на іншій сковороді до хрусткого стану.

4. Викладіть в салатник шпинат і гриби з цибулею, перемішайте. Викладіть хрусткий бекон в салат.

5. Збризніть інгредієнти яблучним оцтом. Заправте спеціями і залиште на п’ять хвилин настоюватися.