Пісочне печиво з фруктовим конфітюром

Пісочне печиво з фруктовим конфітюром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Така чудова випічка готується з мінімальної кількості інгредієнтів, а основою печива є пісочне тісто.

Покроковий рецепт

Розм’якшений Маргарин вершковий викласти в миску і додати високосортну борошно пшеничне, розтерти ці інгредієнти, до появи крихти, потім додати сире яйце куряче, збите з цукровим піском в окремому посуді.

Грунтовно перемішати всі інгредієнти, додати соду харчову, яку заздалегідь необхідно погасити оцтом або лимонним соком свіжовіджатим, далі замісити пухке тісто.

Як тільки тісто для пісочного печива буде готове, скачати його в щільний шар, потім загорнути в поліетиленовий пакет і прибрати хвилин на тридцять в найхолодніше місце.

Охолоджене тісто розділити на дві нерівні частини, одну розкатати на тоненький пласт, потім перекласти на великій деко з невисокими бортиками, який попередньо необхідно застелити промасленим папером пекарської.

На підготовленій основі розподілити конфітюр або густий джем, потім натерти прямо на заготівлю залишки охолодженого тіста, рівномірно розподілити терту пісочну крихту. Поставити деко з пісочної заготівлею приблизно на двадцять хвилин в духову шафу, потім запікати при 220 градусах.

Як тільки буде готова випічка, нарізати її порційними квадратами, можна посипати горішками і подавати відразу ж до столу.