Пісочні тістечка з гірким шоколадом і бананової начинкою

Пісочні тістечка з гірким шоколадом і бананової начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний банановий десерт.

Інгредієнти

очищені несолоні фісташки для оформлення – на свій смак
готове пісочне тісто – 480 г
шоколад гіркий найкращої якості – 180 г
квітковий рідкий мед – за своїм смаком
зрілі банани середнього розміру – три штуки

Як приготувати Пісочні тістечка з гірким шоколадом і бананової начинкою

Такі пісочні тістечка з гірким шоколадом і бананової начинкою можна приготувати не тільки в звичайні дні, але і під час нестрогого посту.

Покроковий рецепт

Спочатку розморозити слід заздалегідь приготоване тісто, потім нарізати порційними шматками і викласти ці заготовки в невеликі формочки, відправити хвилин на десять в морозильну камеру.

Через покладений час поставити формочки з пісочним тістом в духовку, хвилин десять запікати при 180 градусах.

Поки готується основа для пісочних тістечок, можна зайнятися і приготуванням начинки, а для цього приготувати із стиглих очищених бананів густе і абсолютно однорідне пюре.

Як тільки пісочний заготовки пропечуться, викласти в них однаковими порціями бананову начинку, зверху вилити зовсім трохи меду, потім поставити тістечка назад в духовку і запікати до повної готовності їх.

Далі пісочні тістечка з бананової начинкою зовсім трохи остудити, вийняти з порційних формочок, поставити на плоске блюдо і полити заздалегідь розтопленим шоколадом.

Дуже дрібно порубати несолоні фісташки, присипати ними приготовані тістечка, після чого ласощі можна подавати до столу.