Піца для бюджетників з крабовими паличками і грибами

Піца для бюджетників з крабовими паличками і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основа для піци: борошно, сухопрессованные дріжджі, сіль, цукор, рослинна олія, вода. Замішуємо тісто і готуємо інші інгредієнти.

Спочатку готується тісто. Для цього дріжджі подрібнюються в ємність з додаванням теплої води. Після розчинення дріжджів, додається сіль з цукром і рослинне масло. Потім вноситься поступово борошно і замішують тісто. Має вийти м’яке тісто, не прилипающее до рук. Тісто має відстоятися 20 хвилин.



Поки тісто піднімається, необхідно нарізати рецептурні складові для піци, зварити гриби і змішати майонез із кетчупом до однорідної маси. Сир для економії часу натирається на крупній наявної тертці. Духовка розігрівається до температури 200 градусів. Деко злегка змащують рослинним маслом.

Половина отриманого вже піднявся тесту ще трохи замішується і викласти на деко у вигляді млинця. Необхідно розкачати тісто вручну до заповнення всій площі листа. Основа змащують сумішшю з кетчупу і майонезу. На одну основу достатньо 150 мл.


Потім викладається нарізка інших продуктів. На одну основу рівномірно розподіляються гриби з вареною ковбасою. У другому випадку вносимо ту ж ковбасу і крабові палички. Додаємо також консервовані оливки.

Час приготування в духовці при температурі 200 градусів близько 15 хвилин. Потім деко витягується, і вже майже готова піца посипається тертим сиром.



. Далі піца занурюється назад в духовку на 3 хвилини і вимикається газ (електрика). Коли сир розплавиться, готове блюдо ставиться на стіл і розрізається ножем на порційні частини.
Приємного апетиту!