Піца для ледачих – піца в батоні

Піца для ледачих – піца в батоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца з батона виходить дуже смачна, швидка, батон виходить дуже хрусткий.

Покроковий рецепт

Батон розрізаємо навпіл, за допомогою ножа прибираємо м’якоть.

2 види ковбаси нарізаємо на невеликі шматочки. Помідор нарізаємо на кружечки. Сир натерти на тертці. Яйця зварити і натерти на крупній тертці. Огірки нарізаємо на кружечки.

На деко викладаємо наш батон, змащуємо майонезом і кетчупом. Першим шаром викладаємо яйця, далі огірки, ковбаса, помідори. Зверху сир.

Ставимо в духовку і випікаємо при 180°- 200° до тих пір, поки сир не розплавиться.