Піца Хвилинка на сковороді з перцем і кукурудзою

Піца Хвилинка на сковороді з перцем і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна, соковита, з товстим коржиком )
10 хвилин на підготовку і 7 хвилин смажимо, ще хвилинку ріжемо і викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і смакуємо!

Інгредієнти

Борошно – 10 ст. ложок без гірки
Сливки / сметана – 3 ст. ложки Якщо густі, розбавити молоком або водою
Цибуля – 1 середня
Зелень – 0,5 пучка у мене рубана морожена
Перець – 2 середні перчины у мене морожені
Яйця – 2 шт.
Кукурудза – 0,25 банки
Сир – 150 грам
Морква – 30 грам в мене домашня корейська не гостра
Майонез – для піци у мене домашнього приготування
Кетчуп – для піци замінила на томатний сік з м’якоттю
М’ясо – 100 грам м’ясо індички, вже варене

Як приготувати Піца “Хвилинка” на сковороді з перцем і кукурудзою

Рецепт піци “Хвилинки” є, напевно, у кожної господині на озброєнні, адже це універсальний рецепт і якщо гості вже у Вашій вітальні, а у Вас є сир і м’ясо, то вважайте вечеря готовий)

Ми намагаємося готувати з домашніх продуктів, тому в піці ковбасу замінили на м’ясо, майонез і кетчуп, що на фото замінили на домашній майонез і томатний сік)
7 хвилин і піца готова). Ловіть рецепт)

Покроковий рецепт


Змішуємо яйця і просіяне борошно, солимо (за бажанням, ми досолює за необхідності готову страву) і перемішуємо.


До нашої суміші додаємо вершки (у мене виявилися надто густим і я розбавила з домашнім молоком), розмішуємо і отримуємо тісто трохи густіше, ніж на оладки.



Виливаємо на розпечену суху сковороду (маслом не промазуємо, в тесті досить жиру), ставимо на середній вогонь. Поливаємо наш корж домашнім майонезом і томатним соком з м’якоттю.


Ріжемо цибулю півкільцями і викладаємо на тісто.


Ріжемо тонкою соломкою солодкий перець і ділимо на 2 частини, першу частину викладаємо на корж зверху лука, другу порцію залишаємо на наступний шар.



Нарізаємо дрібно м’ясо, поливаємо майонезом і томатним соком і робимо ще один шар в сковороді.
Зверху корейську моркву, другу частину перцю і зелень.
Смажимо 5 хвилин під закритою кришкою.



За 2 хвилини натираємо сир на крупній тертці, посипаємо зверху, збільшуємо вогонь і смажимо ще 2 хвилини з накритою кришкою.
Виймаємо, розрізаємо і подаємо.
Дітлахам злегка теплим з томатним морсом, дорослим можна і гарячим )
Бон апетит!