Піца на кефірі

Піца на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку потрібно підготувати продукти. Для тіста: кефір, яйце, сіль, соду і борошно.
Для начинки: ковбаса (можна замінити м’ясом), помідори, гриби, твердий сир, кетчуп і майонез.
За бажанням можна додати солодкий перець, оливки, баклажани або брокколі – це все на любителя.


Отже для тесту ми візьмемо один стакан кефіру, додамо туди одне сире яйце, сіль, соду і борошно і замешаем тісто. Тісто має бути добре вымешано, і станом нагадувати густу сметану.


Далі необхідно підготувати деко. Змастити його олією. Далі перелити тісто в деко.

Розподілити рівномірно тісто на деко і починаємо додавати начинку. Перше додаємо на тісто – це кетчуп.

Наступний крок – викладаємо на тісто рівномірно з кетчупом ковбасу. Ковбасу нарізаємо кубиками.

Потім додаємо свіжі гриби. Попередньо гриби потрібно порізати тонкими пластами.


Далі на гриби викладаємо помідори, поливаємо майонезом і засипаємо тертим сиром.
Прибираємо в духовку на середній вогонь на 30 хвилин.

Через пів години дістаємо піцу з духовки, даємо трохи охолонути, нарізаємо квадратиками і подаємо до столу.
Всім приємного апетиту!