Піца на тонкому тесті з ковбасою

Піца на тонкому тесті з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку готуємо інгредієнти на тісто. Змішуємо всі сухі складові, борошно 175гр, дріжджі 1ч.л. і сіль. Додаємо рослинне масло 1 столову ложку, і заливаємо все теплою водою 125 гр. Починаємо замішувати тісто, якщо потрібно ще борошно, додаємо, поки тісто не перестане бути липким, але воно не повинно бути забитим борошном. Я вивішую тісто довго, впевнена, що такий ретельний заміс дає нам смачний результат. Після замісу, накриваємо тісто рушником і залишаємо на пів години.

Поки тісто відпочиває і підходить, я готую інгредієнти на начинку. В цей раз у мене виявилася сыровяленная ковбаса, ковбаса салямі, червоний лук, сир моцарелла і плавлені сирки. Так само у мене був домашній томатний соус, можна використовувати звичайну томатну пасту, як я раніше і робила.

Після того, як тісто відпочило, починаємо його розгортати і збирати піцу. Не забуваємо про духовку, увімкніть її заздалегідь, щоб встигла нагрітися до 250 градусів. Така температура, і дає нам піцу як з піцерії. Тісто я розкачую прямо на деку, який я змастила маслом. Намагаємося тісто розтягнути, щоб зайняло весь деко, і було як можна тонше. Тісто покриваємо соусом. Далі я посипаю натертої моцарелою, можна використовувати будь-який твердий сир, але моцарелла більше підходить для піци. Сиру використовуємо тільки частину, так як другою частиною покриємо всю начинку. Далі викладаємо цибулю, два види ковбас, і порізаний кубиками плавлений сирок. Посипаємо тертим сиром і ставимо в розігріту, ще раз повторюю до 250 градусів духовку, буквально на 7 хвилин. За цей час тонке тісто встигне приготуватися, але не встигне засохнути. Приємного апетиту!