Піца на тонкому тесті з ковбасою

Піца на тонкому тесті з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для мене піца, як і салат, готуватися з того, що залишилося в холодильнику. Кожен раз, коли я роблю піцу, моєму чоловікові не подобається тісто, і як виявилося, я його просто пересушиваю в духовці, але в цей раз я приготувала по іншому. Ні, інгредієнти тісто я не поміняла, просто запекла при іншій температурі, і по часу менше. У начинці у мене два види ковбаси, червоний лук, плавлені сирки, сир моцарелла і томатний соус. Стосовно плавлених сирків, ніколи їх не використовувала в піцу, і як виявилося, даремно. Нещодавно ми з друзями замовили піцу, і я побачила, що зверху порізаний кубиками якийсь сир, який був заявлений як фета, але як виявилося, що фетою там і не пахло, це був звичайний плавлений сирок, і знаєте, за смаком було не погано, от я і повторила цей трюк зі своєю піцою. Звичайно, як основний сир, його використовувати не можна, а от як інгредієнт в начинку, саме воно. Так само, я вперше додала червоний лук, він додав пікантності, і без нього смак не був би таким цікавим. Тісто я роблю дріжджове, на воді, найпростіше, яке, я впевнена, використовують багато. Але, є секрети, які роблять домашню піцу, дуже схожої на піцу з закладу. По-перше, тісто потрібно тонко розкласти на деко, по-друге духовку розігріти на 250° і все це запікати не більше 7 хвилин. А тепер детальніше.

Покроковий рецепт