Піца по-домашньому на дріжджах (c ковбасою та куркою)

Піца по-домашньому на дріжджах (c ковбасою та куркою) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца давно стала для нас звичною стравою. Майже в кожному кафе можна замовити один з численних варіантів. Але піцу можна легко приготувати і вдома!

Покроковий рецепт

Робимо тісто на дріжджах. Для цього у 200 мл теплої води покладемо дріжджі (шматочок розміром з цукровий кубик рафінаду). Почекаємо поки вони активізуються. Це займе близько 15 хвилин.

Тепер прийшла черга додати чайну ложку солі , 3 столові ложки кукурудзяної олії і три склянки борошна. Все разом добре вимісити і залишити тісто на 24 години в холодильнику, попередньо упакувавши його в пакет.

На наступний день дістаємо тісто і тонко розкачуємо його. Викладаємо в змащену жиром форму.

Зверху на наше тісто викладаємо 200 г нарізаної курки, 100 г копченої ковбаси.

Далі рівномірно розподіляємо 100 г томату.

Зверху рясно посипаємо натертим твердим сиром (100 г).

В духовку на 25 хвилин при режимі 190 °С. Чекаємо золотистої скоринки.

Ароматненькая горяченькая смакота готова!