Піца – улюблена усіма, без винятку: і дорослими, і дітьми. Відмінне блюдо, яке порадує будь-яку компанію.
Покроковий рецепт
Для приготування тесту, необхідно просіяти 300 грам борошна, додати туди дріжджі і воду. Замісити вологе тісто і залишити підніматися на годину-дві.
Поки тісто пудет “підходити” можна підготувати начинку. Овочі і ковбасу нарізати. Приготувати соус з майонезу і кетчупу, натерти сир.
В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-які продукти. Піца буває вегетаріанської, м’ясної і навіть фруктової.
Коли тісто трохи підніметься , потрібно з додаванням залишилася борошна замісити сухе тісто для розкачування. Потім тісто розділити на дві рівні частини, розкачати два пласта розміром з форму для випікання. Вийде дві піци середньої товщини.
Расскатаный пласт потрібно викласти на форму, яку заздалегідь обсипали борошном, щоб не прилипало. Покласти начинку зверху і рясно натерти сиром.
Випікати піцу приблизно 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Коли сир гарненько розплавиться – вийняти, остудити і нарізати. Приємного апетиту!