Піца з листкового тіста з копченою ковбасою

Піца з листкового тіста з копченою ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморожуємо листкове тісто, трохи розкачуємо його в пласт тонший. Застеляємо деко пекарської папером, на нього поміщаємо розкатаний пласт листкового бездріжджового тіста. Якщо використовуєте два пласта, то з’єднайте їх по шву. Основу піци змащуємо томатною пастою. Зручніше взяти для процесу кулінарну кисть.

Копчену ковбасу нарізаємо чверть кільцями. Укладаємо шматочки ковбаси на основу.

Огірочки мариновані подрібнюємо кільцями. Укладаємо шар з подрібнених огірків.

Промиваємо свіжі пружні помідори. Нарізаємо їх півкільцями. Поміщаємо помідорну нарізку на інгредієнти піци.

З майонезу робимо сітку.

На середній тертці подрібнюємо сир. Сирної стружкою присипаємо рівномірно інгредієнти начинки.

Ставимо піцу в духовку, розігрівши її до 180 градусів, на 35 хвилин.

Всім приємного апетиту! Пригощайтеся смачною піцою на листковому тісті.