Соковите плече індички в тажині – дієтичний, але при цьому дуже смачну вечерю! Який вимагає мінімум зусиль!

Інгредієнти
| Індиче плече – 3 шт. | |
| Масло рослинне – 2 ст. л. | |
| Вода – 1 ст. | |
| Соєвий соус – 1 ст. л. | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Хмелі-сунелі – 1 ч. л. |
Готувати в тажині дуже просто і зручно. М’ясо в ньому пропікається і пропарюється одночасно за рахунок такої форми кришки. Плече індички виходить дуже соковитим і смачним. При цьому набір продуктів для даного страви мінімальний. Поки готується м’ясо, можна зайнятися своїми справами або просто відпочити.
Покроковий рецепт

За 3 години до готування маринуємо індичатину з сіллю і перцем.


Розігріваємо тажин з маслом. Викладаємо плечі і обсмажуємо з усіх боків протягом 10 хвилин.


Висипаємо спеції і додаємо воду. Закриваємо тажин кришкою і залишаємо тушкуватися на маленькому вогні 1,5 години.


Відкриваємо кришку, виливаємо соєвий соус, посипаємо крупно порізаним часником і перемішуємо. Для солодощі можна також додати будь сироп.


Індиче плече в тажині готово. Дуже смачно з квашеною капустою. Приємного апетиту!
