Плов з індичкою

Плов з індичкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб приготувати плов з індички запасіться такими продуктами: індичка, цибулю, моркву і рис – в класичному узбецькому плові ці продукти при приготуванні плову беруться в рівних пропорціях. Наприклад, по кілограму. Однак, врахуйте, що казан або гусятниця, у якій Ви будете готувати, не повинна бути заповнена повністю, а лише на дві третини. Візьміть один червоний або зелений стручок чилі-перцю, добре промиту і очищену від бруду головку часнику, трохи зіри, сіль, спеціальну приправу для плову, яку краще купити на ринку в узбецькій наметі приправ і рафінована рослинна олія.

Покроковий рецепт