Рис помістити в будь-яку на ваш розсуд ємність і прополоскати під проточною водою. Відмитий рис втопити у воді.
Вилити на сковороду олію і поставити її на плиту. Коли сковорода розігріється покласти в неї курку. Обсмажувати до готовності.
Курку присипати універсальною приправою і томатною пастою. Замість томатної пасти можна використовувати кетчуп. Все перемішати. Беремо чашку з рисом і зливаємо воду, кладемо рис поверх курки. Все залити водою, кришкою не закривати.
Коли практично вся вода зникне додати часник. Часник при цьому не різати, а просто розчавити ножем.
Готувати все на повільному вогні, щоб рис встиг зваритися. Якщо вогонь буде інтенсивним, то рис всередині буде твердим. Коли вся вода зникне, то значить страва готова.