Залити рис водою, щоб він збільшився в об’ємі. Цибулю і моркву очистити, промити м’ясо.
Свинину краще вибирати нежирну. Нарізати довільно невеликими кубиками.
Моркву натерти на крупній тертці або нарізати смужками.
Цибуля надає плову соковитість і незабутній аромат. Цибулини нарізаємо півкільцями і додаємо ще раз навпіл.
На дно чаші мультиварки кладемо м’ясо, потім моркву і цибулю.
Додаємо сіль, перець, суху аджику, куркуму. Перемішувати не треба.
Укладаємо зубчики часнику.
Викладаємо рис. Рис беру довгозернистий пропарений, він ідеально підходить для приготування плову. Перш ніж замочувати, промити в 2-3 водах.
Наливаємо воду, щоб повністю закрити рис і зверху залишався 1 палець. Закриваємо кришку мультиварки. Встановлюємо режим – плов на 1 годину. Плов в мультиварці зберігає всі свої корисні якості, а куркума надає йому гарний зовнішній вигляд. Приємного апетиту.