Полента з помідорами під сиром
Інгредієнти
Полента – 200 гр. | |
Помідори – 2 шт. | |
Сир твердий – 150 гр. |
Кукурудзяна крупа у нас незаслужено користується малою популярністю. Адже з неї теж можна приготувати величезну кількість корисних і цікавих страв. Сьогодні я пропоную дуже простий варіант з усіма доступними продуктами, але при цьому дуже смачний і ефектний
Покроковий рецепт
1. Поленту відварити за інструкцією в підсоленій воді. У мене полента швидкого приготування з радіккіо, але можна взяти звичайну кукурудзяну крупу. Так навіть буде корисніше, але у мене була як раз полента швидкого приготування.
2. Дно форми для запікання змастити олією. Вилити поленту. Дати їй трохи схопиться.
3. Помідори помити, нарізати кружечками. Сир натерти на крупній тертці. На застиглу поленту викласти по колу помідори і зверху присипати сиром.
4. Ось такий легкий у приготуванні, віднімає мінімум часу (якщо, звичайно, у вас полента швидкого приготування) і вимагає мінімум інгредієнтів рецепт з використанням кукурудзяної каші.