Полуничне варення з горіхами та шоколадом

Полуничне варення з горіхами і шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес приготування варення з полуниці досить простий, але для того, щоб воно вийшло дуже смачним, необхідно готувати його за правилами.
Так, наприклад, для приготування цієї солодкої домашньої заготовки рекомендується використовувати полуницю, вирощену на власній ділянці, так як з неї варення виходить більш ароматним.

Перед варінням домашньою солодкою заготовки необхідно заздалегідь і дуже ретельно перебрати полуницю, причому, необхідно вибирати найбільш соковиті і міцні плоди, а м’яті і трохи зіпсовані ягідки можна використовувати найближчим часом для приготування будь-якої випічки.

Крім того, вибрані полуничні ягоди заздалегідь і дуже ретельно потрібно промити від залишків землі, а також від найдрібніших фрагментів піску. якщо промиті ягоди були погано, то можна з точністю сказати про те, що свіжоприготоване варення буде повністю зіпсовано.

Виходить це варення незвичайним смаком за рахунок додавання в нього шоколаду і несолоних фісташкових горіхів. До речі, не рекомендується додавати в це полуничне варення занадто багато цукрового піску, так як додаткову солодкість забезпечує високоякісний білий шоколад і полуниця самих солодких сортів.

Покроковий рецепт