Полуничний суп на кунжутній молоці в холодному вигляді чудовий!
Інгредієнти
Полуниця – 500 гр. | |
Кунжутне молоко – 500 мл | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Цукор – 100 гр. | |
Базилік – 5-6 листочків | |
Морозиво ванільне – 100 гр. |
Як приготувати Полуничний суп на кунжутній молоці
Легкий і ніжний льотний суп з чарівною і неймовірно смачною ягодою – полуницею. Зазвичай такий суп робиться на вершках. Але особисто мені влітку хочеться чогось дуже легкого, невагомого. Тому я пропоную замінити вершки на кунжутне молоко. Можете взяти будь-яку іншу
Покроковий рецепт
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Полуницю помити, видалити листочки. Базилік також помити.
3. Всі інгредієнти, крім морозива складіть у блендер і збийте в пюре.
4. Подайте полуничний суп з кульок ванільного морозива.