Фаршировані помідори
Інгредієнти
Помідори – 6 шт. | |
Гриби – лисички – 200 г | |
Кольрабі – 1 /2 шт. | |
Морква – 1 /2 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Зелень – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – за смаком |
Як приготувати Помідори, фаршировані грибами і кольрабі
Покроковий рецепт
Помідори вимити, зрізати верхівку, ложкою акуратно вийняти м’якоть. (М’якоть я використовувала в подальшому для приготування лазаньї).
Гриби (в моєму випадку це лисички) помити, порізати кубиками. Кольрабі і моркву очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками. Цибулю нашаткувати. Всі інгредієнти обсмажувати 10-15 хвилин. Посолити, додати зелень.
Помідори нафарширувати начинкою.
Зверху додати зовсім трохи майонезу. Накрити помідорної кришкою. Поставити запікатися в духовку, розігріту до 200 С до готовності помідор (хвилин 20-30).
Подавати до столу як закуску або як основне блюдо. Приємного апетиту!