Помідори, фаршировані лососем

Помідори, фаршировані лососем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ці фаршировані помідори припадуть всім гостям за смаком, так що сміливо їх можна готувати до святкового застілля. Крім того, багато продуктів не потрібно, як і вільного часу.

Покроковий рецепт

1. Спочатку промиваємо помідори, зрізаємо у них верхівки, акуратно ложечкою видаляємо всю м’якоть.

2. Відкриваємо консерву з лососем, перекладаємо рибу в чашку, мнемо виделкою.

3. Беремо стебло селери, моєму, дрібненько нарізаємо. Тут же чистити і дрібно ріжемо цибулю і кріп. Все це закидаємо в чашу з лососем.

4. Рибу з зеленню перемішуємо, пробуємо на смак, солимо і перчимо. Заправляємо начинку сметаною або нежирним йогуртом, ще раз перемішуємо.

5. Підготовлені раніше помідори наповнюємо салатиком з лосося. Укладаємо овочі на тарілку (щоб помідори стійко стояли на блюді, можна зрізати «попку»). Зверху посипаємо фаршировані помідори паприкою і подаємо до столу.

6. При бажанні помідори можна заповнити будь-якими начинками: смаженими грибочками, яйцями, сиром…