Помідори, фаршировані рисом і яйцем

Помідори, фаршировані рисом і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Проста і невибаглива закуска.

Покроковий рецепт

1. Спочатку до м’якості відварюють рис, краще брати длиннозерные сорти, щоб він вийшов розсипчастим.

2. Помідори промивають, акуратно зрізають верхівки, ложкою видаляють насіння, м’якоть нарізати кубиками. Всередині “стаканчик” з помідора солять і перчать.

3. Зелень промивають і дрібненько нарізають.

4. Підготовлені продукти (зелень, рис, і м’якоть помідорів) змішують разом, заправляють майонезом. Солять і перчать за смаком. Отриманою сумішшю фарширують помідори.

5. Викладають помідори в вогнетривке блюдо і запікають у духовці при температурі 180 градусів.

6. Подають помідори теплими, присипавши рубаною петрушки. Приємного апетиту!