Пончики з сиром

Пончики з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пончики (булочки) з сиром чи можна їх назвати ще гужери – маленькі булочки, з додаванням в тісто пікантного ароматного сиру. Такі булочки вперше навчилися готувати у Франції. Хрусткі зовні гужери, всередині ніжні і м’які. Ніжний сирний аромат булок завжди буде загадкою для гостя, з чого ж ці булочки? А в них захований секрет :-)…сир.

Сирні гужери чудово подавати з варенням або просто з вершковим маслом до чаю. Вони чудово «йдуть» з паштетом, цибулевим салатом або їх можна просто їсти з супом.
Готувати сирні гужери зовсім просто, але незвично. Тісто необхідно нагрівати, так як такі булочки готуються на заварному тісті. Готовність булочок можна визначити по аромату, разлетающемуся по всьому будинку. Приємного апетиту!

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 35-40 невеликих сирних булочок.
Приблизний час приготування: 40 хвилин.

Покроковий рецепт