Відбивні виходять дуже ніжними і повітряними. А паніровка огортає м’ясо ніжною скоринкою, яка не зникає при смаженні.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 штука | |
Яйця – 4 штуки | |
Розмарин сушений – 0,5 чайної ложки | |
Сіль – щіпка | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Борошно – жменя | |
Оливкова олія – 1 ст. л. | |
Соняшникова олія – 1 ст. л. |
Що може бути простіше і смачніше смаженого м’яса, напевно, тільки дуже ароматні, повітряні, ніжні відбивні. Цей рецепт створений для тих, кому набридли поширені відбивні з минулого. Повірте, легкі, делікатні на смак відбивні з курки з гострими, хвойними нотками італійських прянощів, дозволять вам перенестися на середземноморське узбережжя!
Таке блюдо різноманітить ваш стіл і перетворить добре знайомий смак відбивних.
Покроковий рецепт
Курячу грудку добре миємо, і відрізаємо від неї маленьке філе. (Робимо це для того, щоб відбивні мали гарну форму без дірок). Ріжемо мяско під кутом (приблизно по діагоналі) товщиною 1,5 сантиметра. Відбиваємо кухонним молотком кожен м’ясної шматок з одного боку (не перестарайтеся, читати газету через нього ми не будемо).
У глибокій мисці з’єднуємо сіль, розмарин, перець і оливкове масло. Складає в миску відбування шматки м’яса, акуратно перемішуємо, щоб кожен шматок був в маринаді. Залишаємо на 25-30 хвилин.
В одну миску насипаємо борошно і додаємо трохи солі, добре перемішуємо.
В іншій мисці збиваємо виделкою яйця.
Обволікає кожен шматок м’яса спочатку в борошні, потім в яйці. Смажимо на розжареній соняшниковій олії на помірному вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку. При необхідності міняйте масло в сковороді.
Відбивні з італійським акцентом готові! Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається!