В підходящу за обсягом миску забиваємо парочку курячих яєць.
Відразу озброюємося віночком або міксером, щоб перетворити яйця в піну. Міксером працюємо більше 1 хвилини.
В отриману яєчну суміш підсипаємо цукровий пісок, сіль. Вливаємо половину зазначеної норми теплого молока.
Інгредієнти перемішуємо.
В отриману суміш додаємо борошно. Її в обов’язковому порядку рекомендується просіяти. Цей процес тільки самим позитивним чином позначиться на смакових якостях майбутніх млинчиків.
Інгредієнти перемішуємо до утворення густоватого тесту, в якому мають бути відсутні грудочки.
У густе тісто доливаємо залишилося тепле молоко, а ще відразу додаємо в млинцеве тісто олію. Перемішуємо. Тісто для повітряних млинців готово. Нехай воно трохи «відпочине», а ми поки підготуємо сковороду для випічки: одноразово змастимо поверхню олією і добре прогреем.
Випікаємо тонкі блиночки. Всім приємного апетиту!