Повітряний манник

Повітряний манник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це мій рецепт базового лепешняку з додаванням лимонної цедри і соку лимона. Дуже свіжо і ароматно! Замість лимона, залежно від вашого настрою, можна додати родзинки, курагу, чорнослив, горішки або зробити прошарок густого варення.

Виходить дуже смачний, розсипчастий пиріг. Якщо ви використовуєте силіконову фігурну форму, він ще й вийде красивим. До того ж із силіконової форми набагато легше дістати пиріг, ніж їх залізниці. Я використовувала найману форму діаметром 22 див.

Деякі поради: якщо у Вас сир дуже жирний, то Ви можете зменшити кількість масла (маргарину). Але от кількість яєць краще не зменшувати, так як манник може не піднятися.

В даному маннике я не використовую борошно, її замінює манка. Ніхто навіть не запідозрить, що в ньому є манка! Тісто виходить рідким і це добре, після випічки манник буде легким і м’яким. Цукрову пудру використовувати не обов’язково, але ми любимо солодке шкоринку :-).

Покроковий рецепт